کاشت ریش و سبیل
کاشت ریش و سبیل یکی از بهترین راه های درمانی برای پرپشت کردن موهای صورت و جذابیت بیشتر، برای افرادی است که ریش های کم حجم دارند یا اینکه صورت آنها دچار طاسی شده است.پیوند ریش طبیعی یکی از بهترین راه حل ها برای پوشش دادن در قسمت زخم های صورت نیزمی باشد.افرادی که در قسمت صورت خود به دلایل مختلفی مانند ژنتیک،جای جوش،سوختگی،بخیه یا جراحی دارند و این مسئله باعث نارضایتی آنها شده می توانند در این قسمت ها کاشت انجام دهند که زیبایی از دست رفته آنها بازگردد.گام اصلی برای انجام کاشت ریش و سبیل روی اسکار،خونرسانی در قسمت پوست ناحیه ای است که میخواهند روی آن پیوند انجام دهند.این کار با معاینه ای توسط پزشک انجام می شود.
یکی از مشکلات رایج آقایان کم پشتی در قسمت ریش و سبیل است
بسیاری از آنها علاقه دارند که ریش پرپشت داشته باشند.کم پشتی یا طاسی برای بسیاری از آقایان قابل قبول نیست و دنبال راه حلی همیشگی برای درمان این مشکل هستند.راه های درمانی بسیاری وجود دارد که با نظرپزشک شاید این مشکل درمان شود.اما این نوع درمان ها موقتی هستند و امکان دارد با توقع متقاضیان کاشت ریش و سبیل یکی نباشد.
نکته قابل توجه ای که درکاشت ریش وسبیل وجود دارد این است که این روش حساس است و با انجام آن در کلینیک زیبایی پوست و مو نی ذی با استفاده از جدیدترین روش های کاشت مو انجام می شود تا نتیجه ی بهتر، تراکم بالا و حالت طبیعی تری برای فرد ایجاد کند.در مرحله اول از قسمت پشت سر(بانک مو)فولیکول ها برداشت و طی مراحلی از هم جدا می شوند.بعدازایجاد سوراخ های ریز درچانه، لب یا جایی که نیاز به پیوند دارد با استفاده از سوزن های مخصوص موها در جهت زاویه خواب مناسب کاشت می شوند.
انواع روش های کاشت ریش و سبیل
کاشت ریش و سبیل بر اساس روش های FIT ،FUT و روش های دیگری که زیرمجموع روش FIT است انجام می شود.هر یک از این روش ها مزایا و معایب خود را دارند،اما باید دید با توجه به شرایط شما کدام روش مناسب تر و نتیجه بهتری دارد.
نحوه برداشت فولیکول ها:
برداشت نواری
در برداشت نواری از روش استفاده می شود.پوست پشت سررا به شکل نواری باریک برش زده و برداشت انجام می شود، پوست بالا و پایین محل برش را به هم بخیه میزنیم. این روش همراه با زخم و خونریزی است.
برداشت دونه دونه
در این نوع برداشت از سایرروشهای کاشت مو استفاده میشود و در آن هر فولیکول به طورتک تک و با استفاده از ابزارهای ظریف، از پوست جدا می شود.در این روش هیچ جای زخمی روی پوست ایجاد نمی شود و بدون خونریزی است و نیازی به بخیه زدن ندارد.
ابزارهای مورد استفاده
ابزارها و دستگاهها بیشتر درمرحلهی برداشت مو استفاده می شود و این ابزارها در برداشت دونه دونه به ما کمک می کند.
مزایای کاشت ریش و سبیل
- یکدست شدن تمام قسمت های کاشت ریش و سبیل
- ایجاد اعتماد به نفس در اشخاص
- عارضه های جانبی ندارد
- سرعت انجام عمل بالا
- طبیعی بودن نتیجه عمل
- دوره بهبودی سریع
- نداشتن درد در حین جراحی
علت های ریزش در ریش و سبیل
- آسیب های پوستی و بیماری ها
- عوامل ژنتیکی و ارثی
- اختلالات هورمونی
- التهاب در فولیکول ها
- عوامل مادرزادی
- سبک زندگی
عوارض کاشت ریش وسبیل
عوارض ها در دورهی نقاهت،طبیعی است اما باید کم کم بهتر شود و ازبین برود.اگر تورم و قرمزی ها از بین نرفت حتما با پزشک خود این مشکل را در جریان بگذارید.2تا 3 هفته بعد از کاشت ریش و سبیل،موهای کاشت شده شروع به ریزش می کند(دوره فازخواب) که این دوره کاملا موقتی است.بعداز 3تا 4 ماه مجدد موها رشد می کنند زیرا موهای ریخته از ساقه ریزش داشته و فولیکول های مو ثابت بوده است.
- داشتن ورم در قسمت پیشانی و صورت
- غیر طبیعی شدن ظاهر فرد
- خونریزی و درد
- خارش و سوزش
- ایجاد عفونت در بانک مو یا محل کاشت
- به جا ماندن اسکار
- رشد نامناسب موها در قسمت کاشت ریش و سبیل
برای بهتر شدن نتیجه کاشت ریش وسبیل چه فاکتورهایی لازم است؟
- مهارت و تجربه پزشک و تیم درمانی
- داشتن بانک مو قوی
- روش و تکنیک انجام جراحی
- وسعت ناحیه طاسی ریش
- پیگیری های بعدازکاشت ریش و سبیل
- رعایت کردن مراقبت های لازم بعد از کاشت
فعالیت هایی که بعداز کاشت ریش و سبیل نباید انجام شود:
- لمس کردن و خاراندن محل کاشت شده
- دوری از فعالیت های بدنی شدید
- استفاده نکردن از داروهایی که خون را رقیق کند
- نکشیدن سیگار و قلیون
- مصرف نکردن مشروبات الکلی
- شنا کردن و سونا ممنوع
قرار نگرفتن در معرض نور مستقیم خورشید